Jaja, 'k heb 't jullie gezegd hé! 'k Ben er weer ingevlogen! En dees... amai, écht een topper, qua snel te bereiden zullen niet veel andere gerechten dit kloppen en qua moeilijkheidsgraad... zeg maar gemakkelijkheidsgraad! Supersimpel!
Morgen- en overmorgen ga ik pas laat thuis zijn, en nu ik weer in 't koken ben gevlogen, kon ik niet wachten om deze uit te proberen! En als ik me vanavond niet laat verleiden om de rest op te eten, kan ik de overschot morgenmiddag meenemen naar 't werk, want 's avonds zijn 't gewoon broodjes op de laatste sessie van mijn mini mba. Nu durf ik daar mijn hand nog niet voor in 't vuur te steken... Buikje rond, maar toch... zegt genoeg hé ;-)
Is trouwens een ideaal gerechtje voor een zomerse dag! Smaakt superfris en vult toch goed :-)
Ingrediënten:
Spaghetti, room, 1,5 citroen, peper, parmezaanse kaas
Ik laat jullie niet langer in spanning:
- Spaghetti koken (en net een minuutje te weinig koken)
- In een ander panneke uw room kletsen (ik heb 1,5 zo'n klein fleske voor uiteindelijk 2 pers. gebruikt)
- Er 1,5 citroen boven uitgeperst (in 't oorspronkelijke recept was 't met citroenschil, maar twijfelde aan hoe gezond dat wel niet zo zijn - hoeveel dat bespoten was geweest, dus maar voor 't sap gegaan :-S)
- Flinke draai aan de pepermolen (echt goed gepeperd)
- Uw pasta afgieten, terug in de pan, die citroenroom erbij kletsen, parmezaanse kaas erdoor roeren en nog even laten sudderen. Heerlijk!
Bron: lekkereten.net