Wat voor een weer is dit nu toch? Zomer mijn botten! Tijd voor een meer winters gerechtje dus! Perfekte kost om een zaterdagavond in te zetten :-) Morgen een rustig dagje en dan maandagnamiddag hapjes & drankjes bij Katleen. Hopelijk is het weer al wat opgeklaard tegen dan, zodat we allemaal kunnen genieten van haar gezellig tuintje!
Ingrediënten:
Kipfilets, 2 flesjes Hoegaarden, 4 wortelen, 2 uien, 1 el mosterd, bloem, tijm, laurier
Let's get started!
- Kip in blokjes snijden, peper&zout en bruin bakken in wat boter
- Uien fijnsnijden, er aan toevoegen en wat bloem over het geheel strooien
- Als de kippeblokjes bruin en de uien glazig zijn, er het bier aan toevoegen.
- Daarna de wortelschijfjes, mosterd, tijm en laurier erbij.
- Volgens het recept dat ik gevonden had, moest je een boterham bestrijken met mosterd ipv zoals ik er gewoon een eetlepel in te kwakken, maar had enkel pistolets liggen... dus ik heb er nog wat maizena aan toegevoegd om de saus wat te laten indikken.
- Dik half uur laten stoven op een zacht vuurtje.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten